Wonen in Villa l’Abri

Wonen in Villa l’Abri

In onze rustieke villa in het hart van Zeist is plaats voor 13 tot 14 bewoners. Op loopafstand van de villa vindt u een rustig park, maar ook de levendigheid van het centrum met winkels en restaurants. De villa telt acht comfortabele zit-slaapkamers en vijf ruime appartementen.

Woningen

Uw woning? Die mag u naar eigen smaak inrichten. U vindt er net sanitair, een telefoon- en internetaansluiting. Sommige appartementen hebben een keukenblok. Er is woongelegenheid voor een echtpaar. Een hoog-laagbed en andere hulpmiddelen kunnen we voor u regelen. Meestal worden hulpmiddelen geheel of gedeeltelijk door de verzekering vergoed.

 

"De kleinschaligheid en warme sfeer is precies wat wij voor onze moeder zochten."

"Als ik mijn moeder bezoek staat de koffie klaar. En als ik vraag hoe het met haar gaat, is er altijd iemand die de tijd neemt om mij bij te praten."

"Mijn moeder heeft een prachtig uitzicht op de tuin. Ze is zeer tevreden over de persoonlijke aandacht en uitstekende verzorging."

Bezoek en logeren

Uw bezoek is altijd welkom. U kunt samen in de huiskamer zitten, in uw eigen appartement, of ‘s zomers in de tuin.

Tijdelijk verblijf

Op zoek naar tijdelijk onderkomen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, bij ziekte of vakantie, of ter ontlasting van de mantelzorger? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Extra service en activiteiten

  • Wekelijks ‘bewegen voor ouderen’
  • Ondersteuning van een welzijnswerker bij uw hobby
  • Kapster aan huis
  • Gekwalificeerde pedicure
  • Dagelijks een vers menu, afgestemd op uw voorkeur en dieet
  • Kledingwasservice
  • Huishoudelijke zorg voor uw woning en eigendommen

Wachtlijst

U kunt u aanmelden voor de wachtlijst. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact met ons op via 030-6973400 of zorgconsulent@accoladezorg.nl (Anita Mensink)

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Villa l’Abri?

Maak een afspraak met ons!

T (030) 697 52 71 contact