Word vrijwilliger

Vrijwilligers

Wij maken het leven van onze bewoners graag zo aangenaam mogelijk. Vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar. Koffiedrinken in de huiskamer, een goed gesprek, een wandeling, boodschappen doen op de markt, samen werken aan een hobby, bezig zijn in de tuin… Als vrijwilliger geef je glans aan het leven in Villa l ‘Abri. Het geeft bovendien voldoening om iets voor je naaste te kunnen betekenen.

Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor de volgende activiteiten:

Gastvrouw/-heer

  • Bent u die gastvrije dame of heer die gezelligheid, aandacht en een gevoel van veiligheid wil bieden in de huiskamer of bij mooi weer in onze prachtige tuin? Heel welkom tussen 15 en 20 uur. Ook andere tijden zijn bespreekbaar.

Klusjesman/- vrouw

  • In onze prachtige monumentale villa zijn altijd wel klusjes te doen. Denk bijvoorbeeld aan lampen die moeten worden vervangen, lekkende kranen, schilderijtjes die moeten worden opgehangen, banden van rolstoelen die moeten worden opgepompt, enzovoort. Komt u ons hierbij helpen?

Kunstzinnig of creatief talent

  • Voor de bewoners is het fijn als ze zich op creatieve of beeldende wijze kunnen uiten. Dit kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld door te schilderen, te boetseren maar ook door te haken, breien of borduren. Wij zoeken vrijwilligers die onze bewoners hierbij kunnen helpen en begeleiden.

Muzikaal talent

  • Onze bewoners houden van muziek. Het brengt herinneringen boven en zorgt voor ontspanning. Wij zoeken vrijwilligers die onze bewoners zo nu en dan willen trakteren op een uurtje muzikaal genot. We hebben een piano in huis, maar ook ander muzikaal talent is welkom.

Persoonlijke aandacht

  • Persoonlijke aandacht doet iedereen goed. Onze bewoners genieten er enorm van. Een spelletje, een goed gesprek, een wandeling , een puzzel maken… Komt u onze bewoners blij maken?

Tuinman/ -vrouw

  • Dagelijks genieten we van onze prachtige tuin. Het grote onderhoud wordt door een hoveniersbedrijf gedaan. Er blijft echter nog genoeg werk over voor meerdere vrijwilligers met groene vingers, die het leuk vinden om zich, eventueel met wat hulp van de bewoners zich met de tuin bezig te houden. Hebt u groene vingers?? Wij heten u graag welkom!

Uiterlijke verzorging

 • De bewoners vinden het heerlijk als ze wat extra verwend worden, bijvoorbeeld in de vorm van een manicure, een handmassage, een gezichtsmasker, enzovoorts. Bent u die vrijwilliger die onze bewoners dit op regelmatige basis kan bieden?? Laat dan alstublieft van u horen! Onze bewoners zijn er blij mee.

Wasverzorging

 • In Villa l’Abri wordt alle was van de veertien bewoners zelf gedaan. Elke dag worden er wel vijf of zes grote wassen gedraaid. We zijn op zoek naar vrijwilligers die er plezier in hebben ons te helpen bij deze klus. Komt u ons helpen??

Heeft u leuke ideeën voor vrijwilligerswerk maar mist u daar de passende vacature bij? Ook dan heten we u van harte welkom! Neem vrijblijvend contact op met de coördinatoren van het vrijwilligerswerk:

Willie Bakker wibakker@villalabri.nl

Gerjanne Stolk gestolk@villalabri.nl

030 697 5271
info@villalabri.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Villa l’Abri?

Maak een afspraak met ons!

T (030) 697 52 71 contact